Algemene Informatie

Pluk ’t Geluk coaching en therapie

Praktijk voor complementaire geneeskunde en lichaam gerichte psychosociale zorg.
Gespecialiseerd voor mantelzorgers van kinderen met een licht verstandelijk en auditieve beperking.

Conny Frenken Therapeut en eigenaresse Pluk ’t Geluk.

Praktijkgegevens

Businesscentrum
Markt 6
6088 BP Roggel

Internet: pluktgeluk-coaching.nl
Email: pluktgeluk@outlook.com
Tel. 06-12796156

KvK-nr: 72631279
BTW ID nummer:NL 115438130B05

Aangesloten bij beroepsvereniging VBAG
Vergoedbare  Complementaire  Kwaliteitstherapeuten

Kwalificatie code: Natuurgeneeskunde: 9006
Psychosociaal zorgverlener: 9037
Overige therapeuten en complementaire aanvullende zorg: 9000

Wil je meer informatie of een afspraak maken? De praktijk is toegankelijk voor minder validen. Ik maak gebruik van een intakeformulier. Hiermee vraag ik jou voorafgaand aan de afspraak je persoonlijke gegevens en informatie op over je klachten en je voorgeschiedenis in het kort. 

Als wij een afspraak maken, gaan we met elkaar een behandelovereenkomst aan ,waarin duidelijk staat wat je van mij mag verwachten. Je kunt hieronder het intake formulier en behandelovereenkomst vast zien. De praktijk is geopend van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 16.30. Er is geen avondopenstelling.

Bel mij gerust op 06-12796156 en spreek een bericht in. Ik bel je zo snel mogelijk terug.  Wil je liever per mail informeren of een afspraak maken, vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contract met je op. per mail mag Email: pluktgeluk@outlook.com

Praktijk Pluk ’t Geluk gaat zorgvuldig om met je gegevens. Zie privacystatement.

Prestatiecodes

24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie.

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachtes en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde

De behandelvorm en prestatiecode “Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het VBAG -competentieprofiel. Het is de verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen.  Veel natuurgeneeskundige behandelvormen hebben hun eigen prestatie code.

WKKGZ. Klacht en geschillencommissie

Pluk.t Geluk is aangesloten bij beroepsvereniging voor complementaire geneeswijzen VBAG en RBCZ/ en Quasir, een geschillencommissie.  Ik val als VBAG therapeut onder de WKKGZ -klachtrecht bij de geschilleninstantie complementaire geneeskundige. Werkvorm: Natuurgeneeswijzen met als hoofdtherapie Energetische eclectische therapie en in de werkvorm Psychosociaal en als hoofdtherapie Lichaamsgerichte psychotherapie. VBAG nummer: 22208009.

Quasir is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommisie.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling kun je contact op nemen met Quasir.

E-mail: bemiddeling@quasir.nl of telefonisch: 06 4844 5538.

Je kunt ook contact opnemen met het secretariaat van VBAG. Het secretariaat is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 12.00 uur op telefoonnummer 040-2838 988. Je kunt ook een e-mail sturen naar secretariaat@vbag.nl.

.Privacyverklaring